«Приватбанк» закрив онлайн-продаж валюти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Приватбанк» закрив онлайн-продаж валюти

Фондовий ринок
7990
ПриватБанк (Київ) в п’ятницю тимчасово обмежив валютно-обмінні операції в системі “Приват24” і інших дистанційних каналах.
Про це повідомила прес-служба банку.
“У зв’язку з вимогою законодавства України здійснювати безготівкові валютно-обмінні операції виключно через міжбанківський валютний ринок (МВРУ), регламент проведення таких операцій приводиться у відповідність із правилами МВРУ. Продати валюту в дистанційних каналах банку можна в робочі дні з 10:00 до 16:00 за поточним курсом на момент проведення операції”, – повідомили в Приватбанку.
А придбати валюту з метою переказу за кордон можете на сторінках «SWIFT-платежі» та «Перекази».
Також повідомляється, що при подачі заявки на придбання валюти банк може вимагати підтверджуючі документи цільового характеру придбання валютних коштів. Зараз Приватбанк розробляє новий функціонал сервісу онлайн-купівлі валюти, в зв’язку з чим тимчасово прийом заявок на цей вид операцій буде припинено.

Довідка Finance.ua:

  • 18 грудня 2016 року уряд прийняв рішення про націоналізацію ПриватБанку.
  • В результаті аудиту з’ясувалося, що 100% корпоративного кредитного портфеля Приватбанку було видано пов’язаним особам, і фінустанова була докапіталізована на суму 116,8 млрд грн.
  • 1 липня 2017 року настав термін внесення застав по пов’язаних кредитах у Приватбанку, однак колишні бенефіціари фінустанови Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов не виконали свої зобов’язання.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас