Стало відомо, коли розпочне роботу місія МВФ в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли розпочне роботу місія МВФ в Україні

Казна та Політика
231
Місія ключового кредитора України Міжнародного валютного фонду почне роботу в Києві 12 вересня, повідомило поінформоване джерело в уряді.
«Місія МВФ очікується 12 вересня», – повідомив співрозмовник агентства. За його словами, представники Фонду проінспектують виконання нашою країною зобов’язань для чергового перегляду програми розширеного фінансування EFF.
Як повідомлялося, МВФ схвалив чотирирічну програму кредитування економіки України EFF на 17,5 млрд дол. у березні 2015 року. В рамках цієї програми наша країна отримала від Фонду чотири кредитні транші на загальну суму 8,7 млрд дол.
За результатами третього перегляду програми EFF Міжнародний валютний фонд закликав українську владу для досягнення більш швидкого і стійкого зростання прискорити структурні реформи, починаючи з приватизації та розвитку ринку сільськогосподарських земель, та відзначив відсутність конкретних результатів у боротьбі з корупцією.
Крім того, на думку МВФ, Україна не може відкладати проведення масштабної пенсійної реформи, зокрема підвищення ефективного пенсійного віку. Україна розраховує отримати в поточному році ще два транші від МВФ на суму 3 млрд дол.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас