День Фінансів.юа: новенький позашляховик за криптовалюту і солідна сума податку для власників авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День Фінансів.юа: новенький позашляховик за криптовалюту і солідна сума податку для власників авто

2205
Останній день літа, 31 серпня, став подарунком для адептів криптовалюти і легким смутком для власників розкішних авто.
Депутат Олексій Мушак заявив, що через три тижні Україна може визнати Bitcoin. За його словами, рада фінансової стабільності має намір врегулювати статус криптовалют в Україні. Чиновники обіцяють спільну позицію на цьому ринку від НБУ, Мінфіну, НКЦПФР та інших регуляторів.
Не відстає у впровадженні прогресивних технологій і РФ. Новий позашляховик УАЗ тепер можна буде купити за криптовалюту. Мабуть, розробники планують створити свою екосистему, учасниками якої є фермери і споживачі продуктів харчування.
Якщо Ви ще не придбали Biocoin і не обміняли його на новенький УАЗ, то поспішаємо повідомити, що сьогодні останній день для обміну жетонів у Київському метрополітені. Відзавтра в столичній підземці будуть діяти тільки сині.
Новини для поціновувачів розкішних авто. Власників легкових машин, які були випущені не більше ніж п’ять років тому і з середньою ціною понад 375 розмірів мінімальної зарплати, Кабмін зобов’язав сплачувати новий податок. Конкретніше про значну суму можна прочитати тут. До речі, оплатити її треба до завтра.
І про наболіле. Про скраплений газ. Антимонопольний комітет, виявляється, повідомляв про ризикову ситуацію на ринку автогазу. І щоб уникнути подорожчання пропану на 40%, слід було дослухатися до поради відомства, повідомляє прес-служба АМКУ.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас