Водіям повідомили про податок, який необхідно сплатити до 1 вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Водіям повідомили про податок, який необхідно сплатити до 1 вересня

Особисті фінанси
9091
Власникам автомобілів повідомили про податок на їхній транспортний засіб, який необхідно сплатити до кінця серпня 2017 року.
Об’єктами оподаткування для транспортного податку, згідно з рішенням Кабміну, виступають легкові машини, які були випущені не більше п’яти років тому, а їх середня ціна понад 375 розмірів мінімальної зарплати, встановленої законом на початок січня 2017 звітного року. Так, сума податку становить 25 тис. грн на рік за кожне легкове авто, яке є об’єктом оподаткування з податку.
Зазначається, що в обов’язки фіз- і юросіб входить обов’язкова сплата транспортного податку. Крім того, платити податок повинні і нерезиденти, легкові автомобілі яких зареєстровані в Україні.
Що стосується юросіб, то зазначений податок сплачується авансовими внесками щокварталу до кінця наступного за звітним кварталом місяця і ці внески відображаються в податковій декларації за рік.
Читайте також: Вживані іномарки, які можна ввозити за пільговим акцизом
 
Для фізосіб податок сплачується за 60 днів з дня, коли фізособа отримала повідомлення про сплату. Повідомляється, що такі повідомлення платникам мали відправити на початку липня цього року, в результаті чого такий податок необхідно сплатити до кінця серпня цього року.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас