Порошенко сподівається, що США виділять більше грошей на оборонне озброєння для України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко сподівається, що США виділять більше грошей на оборонне озброєння для України

Казна та Політика
431
Президент України Петро Порошенко закликає США до розгляду можливості збільшення асигнувань на програми допомоги з безпеки, в тому числі на надання оборонного озброєння.
“Петро Порошенко закликав розглянути можливість збільшення асигнувань на програми допомоги з безпеки Української держави, включаючи надання озброєнь оборонного характеру, а також лікування та реабілітацію українських військовослужбовців”, – повідомляє прес-служба глави держави за підсумками зустрічі з делегацією Конгресу США на чолі з головою підкомітету з питань зовнішньополітичної діяльності, іноземних операцій і пов’язаних програм комітету з питань асигнувань Палати представників Конгресу Гарольдом Роджерсом.
Порошенко також висловив вдячність Конгресу США за роль у захисті суверенітету і територіальної цілісності України. Зокрема, він відзначив позитивну позицію представників комітету з питань асигнувань у питанні виділення коштів на програми підтримки України в проекті бюджету США на 2018 рік.
У свою чергу, члени Конгресу запевнили, що будуть продовжувати політично і фінансово підтримувати Україну в її боротьбі за відновлення суверенітету і територіальної цілісності, а також реформаторські зусилля української влади. Крім того, конгресмени привітали Україну з очікуваним вступом в силу з 1 вересня Угоди про асоціацію з Євросоюзом.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас