Honda зробить електромобіль спеціально для Європи (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda зробить електромобіль спеціально для Європи (фото)

Технології&Авто
1351
Honda показала на цьому тижні єдиний поки що тизер свого нового концепту електромобіля Urban EV, світова прем’єра якого відбудеться через два тижні у Франкфурті. Honda Urban EV Concept демонструє, яким буде новий компактний електромобіль компанії Honda у Європі.
Для нас стало дуже несподіваним повідомлення, що Honda привезе на Франкфуртський автосалон концепт свого нового міського електромобіля. Звичайно, ця компанія має вже великий досвід в «зелених» технологіях, але, на наш погляд, зараз вона повинна зосередитися на моделях, які забезпечать їй хороші продажі сьогодні. Електромобілі ж у найближчому майбутньому далі будуть продаватися в невеликих кількостях. Звичайно, за ними майбутнє, а теперішнє – за звичайними автомобілями.
На жаль, ми поки що бачили тільки тизер концепту Urban EV. З нього, якщо чесно, зрозуміти практично нічого неможливо. Єдине, що можна стверджувати напевно, – те, що це буде компактний міський автомобіль, на кшталт Personal-Neo Urban Transport (P-NUT), показаного публіці ще в 2009 році на автосалоні в Лос-Анджелесі. До речі, P-NUT так і не отримав продовження, залишившись назавжди перспективним концептом.
Через два тижні під час автосалону Frankfurt Motor Show-2017 компанія Honda представить ще кілька своїх новинок. Серед них, наприклад, прототип CR-V Hybrid, який отримав систему Honda Sport Hybrid Intelligent Multi-Mode Drive. Його силова установка складається з двох електромоторів і 2,0 л бензинового двигуна. Загальна потужність цієї силової установки – 212 к. с.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас