Обсяг торгів Bitcoin Cash обігнав біткоїн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обсяг торгів Bitcoin Cash обігнав біткоїн

Фінтех і Картки
1550
У плані ринкової капіталізації Bitcoin Cash як і раніше програє біткоїну, однак за обсягом торгів Bitcoin Cash обігнав свого суперника на 20% ($3,1 млрд. проти $2,6 млрд.).
Південна Корея – одна з небагатьох країн, завдяки яким обсяг торгів BCH стрімко зростає. Bithumb, Coinone і Korbit (південнокорейські криптовалютні біржі) складають $1,7 млрд з $3,1 млрд (55% від загального торговельного обсягу).
Також ціна на цю криптовалюту значно збільшилася (за тиждень від $300 до більш ніж $800).
На відміну від інших країн, де Bitcoin Cash купують в першу чергу за біткоїни, в Кореї це відбувається в основному за корейські вони.
Південнокорейські біржі були одними з перших, хто підтримав BCH ще до хард-форку.
Враховуючи, що BCH є відносно новою криптовалютою і його торгівля тільки набирає обертів, більшість людей купує BCH за біткоїни.Отже, попит на BCH також призводить до збільшення обсягів BTC.
З 2,6 млрд. торгових операцій з BTC близько 30% припадає на купівлю BTC-BCH на різних біржах (Bittrex, Poloniex, Bitfinex, Huobi, HitBTC тощо).
Однак з розвитком ринку BCH вірогідне зниження обсягів торгів BTC.
В даний час збільшення ціни на Bitcoin Cash призвело до того, що його видобуток стає більш прибутковим, ніж BTC. Це і викликало інтерес громадськості і стимул до придбання цієї криптовалюти.
Невизначеність навколо SegWit2x і ймовірність іншого форку BTC також призвели до того, що деякі люди перейшли на BCH.Також збільшилися обсяги транзакцій в BCH, один блок в якому налічує понад 37,000 транзакцій.
В даний час BCH грає роль вбивці альткоїнів, але не підриває цінність BTC. Однак якщо перспективи масштабування BTC знову зайдуть у глухий кут, тоді більшість людей, можливо, перейде на Bitcoin Cash.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас