Дослідники визначили найпопулярніший смартфон у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дослідники визначили найпопулярніший смартфон у світі

Технології&Авто
3330
Кожен виробник смартфонів ставить перед собою мету продати якомога більше пристроїв. Головними гравцями на цьому ринку вже довгі роки залишаються Samsung і Apple.
З року в рік вони конкурують один з одним і б’ються за ринок. Флагмани обох компаній користуються величезним попитом і популярністю, навіть незважаючи на конкуренцію з боку численних китайських виробників. Дослідники Strategy Analytics вирішили дізнатися, які смартфони користувалися найбільшим попитом у другому кварталі 2017 року.
За результатами дослідження Strategy Analytics, найпопулярнішим Android-смартфоном другого кварталу цього року виявився Samsung Galaxy S8. По всьому світу за вказаний період було відвантажено близько 19 мільйонів Galaxy S8 і Galaxy S8 Plus.
Але коли мова заходить про найпопулярніший смартфоні в світі, лідером виявляється iPhone 7. Його поставки перевищили 16,9 мільйона пристроїв, в той час як iPhone 7 Plus розійшовся тиражем близько 15,1 мільйона штук. Якщо підбити підсумки, то частка iPhone 7 і iPhone 7 Plus становить 8,9% від усіх реалізованих у другому кварталі смартфонів, а у флагманів Samsung цей показник становить 5,3%.
Цікаво, що доступний Xiaomi Redmi 4A також виявився в рейтингу найпопулярніших пристроїв. Він посів п’яте місце з 5,5 мільйона відвантажених смартфонів (1,5% від усіх реалізованих девайсів).
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас