Котедж на Рубльовці виставили на продаж за біткоїни - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Котедж на Рубльовці виставили на продаж за біткоїни - ЗМІ

Фінтех і Картки
1142
В базах пропозицій з продажу елітних особняків з’явилася пропозиція від фізичної особи (ім’я не називається), готової реалізувати власний заміський будинок площею 930 кв. м, розташований в селищі Ніколіно на престижному 2-му Успенському шосе на заході Підмосков’я, за криптовалюту, пише газета «Комерсант».
За вказаним в оголошенні номером телефону представник ріелтерської компанії повідомив, що заявлена вартість об’єкта — 3 тис. біткоїнів, що еквівалентно 482 млн рублів, або 8 млн доларів. У компанії додають, що точний механізм угоди не визначений: можливості її проведення зараз вивчає юридична служба агентства.
У бесіді з «Комерсантом» ріелтор не виключив, що, якщо покупець на будинок знайдеться раніше, ніж криптовалюта отримає офіційний статус в Росії, в російському законодавстві, нерухомість доведеться рекомендувати продати за національну валюту.
Угода купівлі-продажу з використанням біткоїнів, за словами засновника АНО «Право роботів» Микити Куликова, буде включати кілька етапів: спочатку покупець придбає біткоїни за долари, після чого виведе їх з біржі, обміняє на рублі і переведе на рахунок продавця.
«Виходить, розрахунок все одно буде проводитися в рублях, на які продавець вже потім зможе закупити біткоїни на біржі в бажаній йому кількості»,— говорить він.
За матеріалами:
Коммерсантъ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас