RES випустить 5 млн акцій класу А — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

RES випустить 5 млн акцій класу А

Фондовий ринок
41
Постачальник послуг нафтопромислового обладнання Ranger Energy Services має намір залучити 85$ млн. під час первинного публічного розміщення акцій, яке відбудеться найближчої п’ятниці. Акції компанії торгуватимуться на Нью-Йоркській фондовій біржі під тікером “RNGR”.
Енергетичні компанії намагаються провести IPO протягом останніх кількох місяців, після того, як нова адміністрація пообіцяла безхмарне майбутнє для енергетичних компаній, оскільки нафтовидобувні країни намагаються підвищити ціни на нафту.
Ranger подали заявку на проведення IPO ще в травні. Компанія є одним з найбільших незалежних постачальників високоспеціалізованих бурових вишок та пов’язаних з ними послуг у Сполучених Штатах. Компанія також займається обслуговуванням і виробництвом нетрадиційних бурових вишок.
В даний час компанія Ranger Energy Services має 68 бурових установок. Серед їх клієнтів значаться такі компанії, як Statoil ASA, PDC Energy Inc, Noble Energy Inc і EOG Resources Inc. Спочатку компанія оголосила максимальну ціну розміщення у $100 млн.
Головними андеррайтерами цього IPO стануть Credit Suisse, Wells Fargo Securities, Simmons & Company International, Piper Jaffray Energy Specialist, тоді як Barclays і Evercore ISI стануть додатковими керуючими. Компанія також може надати андеррайтерам додаткові 750 000 акцій класу A протягом тридцяти днів, за початковою ціною публічного розміщення.
Минулого тижня Ranger Services Inc повідомили, що вони випустять 5 мільйонів акцій класу А вартістю від 16$ до 18$ за акцію.
Компанія з Х’юстона планує залучити від 90$ млн. до 103.5$ млн., якщо провідні андеррайтери вирішать скасувати знижку і повністю реалізують свій варіант залежно від прогнозованого цінового діапазону.
Завдяки перспективним прогнозами, коли валова виручка компанії підскочила на 22% у минулому році, RES привернули велику увагу рішенням провести IPO. У березні цього року грошові резерви Ranger становили 2$ млн, а загальні обов’язки становили 48.9$ млн.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас