День Фінансів.юа: незаконна біткойн-ферма в інституті ім. Патона і 900% надбавки до окладу чиновника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День Фінансів.юа: незаконна біткойн-ферма в інституті ім. Патона і 900% надбавки до окладу чиновника

1458
Четвер, 10 серпня, виявився днем викриттів. Співробітники прокуратури і поліції нарешті постаралися на славу.
Серце майнерів тьохнуло. У Києві, в Інституті електрозварювання ім.Патона виявили незаконну ферму Bitcoin. За словами поліції, адепти криптовалюти підробили низку документів і вступили в змову з адміністрацією держустанови. Як робити не варто, можна прочитати тут.
Нескінченне викриття. У рамках справи сумнозвісного проекту “Стіна” співробітники НАБУ повідомили семи затриманим про підозру в розтраті грошей. Загалом, патріоти-прикордонники “намайнили” близько 17 млн бюджетних гривень.
Грамотний підхід? Щоб уникнути ситуації, яка склалася у “Стіни”, глава Мінінфраструктури Володимир Омелян вирішив зробити щедру надбавку главі “Укравтодору”. У 900%. Таким чином, чиновник хоче уникнути крадіжок серед чиновників. “Що нам краще: мати злодія чи мати нормального фахівця?”, – задався питанням Омелян.
Каски і бронежилети для армії. Мастодонти по розпилюванню держкоштів за класичною схемою знову здійснили закупівлю для ЗСУ і не упустили можливості нажитися на коштах платників податків. ГПУ повідомила про підозру п’ятьом чиновникам Міністерства оборони в привласненні в цілому 68,2 млн гривень бюджетних коштів.
А що безвіз? Ну тут сьогодні ніхто нікого на чисту воду не виводив, проте відкрилися нові подробиці, при яких українців можуть зняти з рейсу. Виявилося, що квиток в один кінець – не кращий спосіб подорожі по біометричному паспорту. Тут написано, що потрібно робити, щоб не повторювати чужих помилок.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас