Канада виділила $13 млн для вільної торгівлі з Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канада виділила $13 млн для вільної торгівлі з Україною

Казна та Політика
162
Канада виділила $13 млн на програму розвитку та підтримки угоди про зону вільної торгівлі (ЗВТ) між Україною та Канадою, повідомив тимчасовий повірений у справах, директор департаменту розвитку посольства Канади в Україні Керім Моркос.
«Канада не тільки усуває оподаткування для більшості українських товарів, але ми також вклали $13 млн у програму розвитку та підтримки угоди про вільну торгівлю, ми також будемо зосереджуватися на різних секторах IT, агропромисловому секторі, індустрії моди і т. д.», — сказав він і зазначив, що угода про зону вільної торгівлі надасть можливості для розвитку, створення робочих місць та залучення інвестицій.
«Я думаю, що ця угода надасть великі можливості для обох країн. Вона дасть нові робочі місця, дасть нові можливості для розвитку та інвестицій, інновацій. Вона дуже важлива для обох країн. Також вона створює важливий трикутник ринкового розвитку та дозволить залучити інші ринки до відносин України і Канади – ринки Європи та Північної Америки», — додав він.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас