Volkswagen презентував концепт нового електромобіля (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen презентував концепт нового електромобіля (фото)

Фондовий ринок
3681
Новий електричний автомобіль Volkswagen I. D. встане на конвеєр вже в 2020 році. Серійна модель буде порівняно недорогою. Розробники обіцяють, що її вартість не буде набагато вищою, ніж подібна за комплектаціїєю і потужністю версія Golf – $ 27 – 35 тис. 2025 року надійде в серійне виробництво модифікація з автопілотом.
Зовні I. D. нагадує Volkswagen Golf, але з більш плавними лініями кузова, великими аеродинамічними колісними дисками, панорамним скляним верхом. Дизайнери “сховали” дверні ручки і прикрасили авто вузькими смужками LED-вогнів. Замість бічних дзеркал концепт обладнали камерами заднього виду, повідомляє e-move.
Volkswagen презентував концепт нового електромобіля (фото)
Авто має задній привід, одноступінчасту коробку передач і систему бездротової підзарядки батарей. У нового Volkswagen I. D. 169-сильний електромотор, який здатний розганяти авто до 100 км/год за 8 с. Максимальна швидкість хетчбека – 160 км/год. Після повноцінної зарядки автомобіль може подолати 400-600 км шляху без додаткової підзарядки.
Пишаються розробники автопілотом. Він працює за рахунок лазерних сканерів на даху і камер кругового відеоспостереження. Система відключається, якщо водій натискає педаль газу або гальма. Знову активувати її можна, натиснувши логотип Volkswagen на кермі. Якщо в екстремальній ситуації виникає необхідність перейти в ручний режим, електроніка сама сповістить про це водія.
Крім цього, Volkswagen I. D. обладнали проекційним дисплеєм з доповненою реальністю і системою індивідуалізації налаштувань.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас