Apple може відмовитися від оновлення одного зі своїх смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple може відмовитися від оновлення одного зі своїх смартфонів

Фондовий ринок
1389
Апарат iPhone SE став популярним, тому що пропонував потужну начинку в компактному корпусі і за відносно доступною ціною. Якщо ви чекаєте апдейт цього мобільника, тоді не варто, вважає відомий Apple-аналітик Пан Ютан. За його словами, компанія не збирається продовжувати лінійку свого 4-дюймового смартфона, передає Techtoday.
Замість роботи над сучасною версією iPhone SE в Apple увагу і ресурси зосередять на розвитку флагманських моделей із збільшеною діагоналлю екранів.
Освоєння відповідних технологій дозволить інженерам компанії вмістити 4,7-дюймовий екран iPhone 7 в корпус, розміри якого будуть трохи більшими за корпус iPhone SE. Так, каже експерт, Apple зможе догодити одразу двом протилежним групам споживачів.
Іншим аспектом, що вплинув на рішення Apple відкласти розробку продовження iPhone SE, є стійкий попит на модель першого покоління. Незважаючи на дворічний вік моделі, пристрій чудово продається. Він утримує звання одного з найбільш популярних смартфонів компанії. Висока затребуваність iPhone SE дозволяє Apple проводити жорстку цінову політику, знижуючи його вартість в роздробі до мінімуму.
У 2016 році iPhone SE називали найбільш продуктивним 4-дюймовим мобільником на ринку. Тести показали, що цей гаджет продуктивніший практично за всі флагманські рішення на ринку того часу. В бенчмарку AnTuTu новий 4-дюймовий смартфон Apple показав результат 134358 балів. Це більше, ніж у iPhone 6 і iPhone 6 Plus з їхніми 80000 балами, а також у iPhone 6s і iPhone 6s Plus, які показують середній результат 132500 балів. Більш того, компактний смартфон Apple виявився потужнішим за анонсований Samsung Galaxy S7, який в залежності від моделі процесора набирає в AnTuTu 105-125 тисяч балів.
Експерти пояснюють такі результати потужною апаратною платформою Apple A9 в поєднанні з 4-дюймовим екраном з меншою кількістю пікселів. Цей процесор має 2 ядра з тактовою частотою 1,85 ГГц і 6-ядерним графічним чіпом PowerVR GT7600. 4-дюймовий дисплей має роздільну здатність 1136х640 пікселів і щільність в 326 ppi.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас