У ДФС відзвітували, на скільки великі платники податків поповнили державний бюджет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ДФС відзвітували, на скільки великі платники податків поповнили державний бюджет

Казна та Політика
265
Державна фіскальна служба (ДФС) повідомляє, що великі платники податків поповнили державний бюджет на суму понад 18 млрд гривень.
Про це йдеться в повідомленні ДФС.
Надходження до державного бюджету від великих платників у червні 2017 року перевищили надходження за аналогічний період минулого року на 3,3 млрд гривень, або на 22,4%.
Виконання в червні Офісом великих платників податків ДФС доведених індикативних показників досягнуто на рівні 101%.
Частка податкових платежів великого бізнесу, що обслуговується офісом, склала 60,5% від загального збору державного бюджету податкових платежів по Україні.
З основних податків у бюджет сплачено: податку на додану вартість – 7,9 млрд гривень, акцизного податку – 5,1 млрд гривень та податку на прибуток – 3 млрд гривень.
Надходження з податку на прибуток у червні поточного року перевищили червень минулого року в 3,2 разу, що на 2,1 млрд гривень більше.
Як повідомляли Українські Новини, з 1 січня 2017 року, згідно зі змінами до Податкового кодексу, внесеними законом від 21 грудня 2016 року (№1797-VIII), великим платником податків вважається юридична особа або постійне представництво нерезидента на території України, з обсягом доходу вище ныж 1 млрд гривень за останні 4 квартали.
Також великим вважається такий платник податків, чия загальна сума платежів, сплачена в держбюджет за такий самий період, перевищує 20 млн гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас