В аеропорту "Бориспіль" змінилися тарифи на паркування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В аеропорту "Бориспіль" змінилися тарифи на паркування

Фондовий ринок
2323
Аеропорт “Бориспіль” змінив тарифи на паркування автомобілів на найближчій до терміналу D стоянці D1. Про це повідомляє avianews.com.
Тепер безкоштовне перебування на стоянці скоротилося з 20-ти до 10-ти хвилин, а вартість години подешевшала в 2,5 разу – з 50 грн. до 20. грн. При цьому на парковці залишився діючим тільки погодинний тариф – якщо залишати автомобіль на добу, доведеться заплатити 480 грн. як за 24 години.
Поруч з терміналом D є ще дві парковки – D2 і D3, розташовані праворуч. Вони також функціонують за принципом короткострокових з погодинним тарифом 30 грн. і 20 грн. відповідно і першими 10-ма безкоштовними хвилинами.
Piccy.info - Free Image Hosting
Всі три майданчики використовуються для вивантаження пасажирів і посадки пасажирів, які прилетіли, оскільки доступ на першу лінію дороги в зоні прильоту відгороджений парканом.
Паркування зі спеціальними тарифами для довгострокової стоянки автомобілів розташовані на відстані. Найдешевше, вартістю 35 грн./доба – навпроти дальнього терміналу F. Водночас залишається недобудованим багатоповерховий паркінг навпроти єдиного працюючого терміналу D.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас