"Бориспіль" передумав розконсервувати термінал для лоукостерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Бориспіль" передумав розконсервувати термінал для лоукостерів

Фондовий ринок
1560
У фінансовому плані на 2018 рік міжнародного аеропорту Бориспіль коштів на розконсервацію терміналу F під лоукост не передбачатимуть, однак можуть відкрити термінал В.
Про це повідомив гендиректор міжнародного аеропорту Бориспіль Павло Рябікін.
“Ми вже розуміємо, що на період, поки буде здійснюватись розвиток терміналу D, нам обов’язково потрібно допоміжна взаємодія з одним із заморожених терміналів. На сьогодні ситуація така, що в режимі stand-bу у нас знаходиться термінал В, який відкривається для чартерних і сезонних програм (зокрема, це були хасидскі паломники). Його можна протягом лічених днів запустити в роботу. З терміналом F ситуація складніша, тому що при переселенні з F в D звідти була вилучена частина обладнання”, – розповів Рябикин.
За його словами, на розконсервацію терміналу F піде близько 70-80 млн грн, але станеться це не у 2018 році.
“У нас є програма, коли протягом 120 днів ми можемо його розконсервувати і відповідно проінвестувати за ці 120 днів близько 70-80 млн грн. У цій ситуації ми на 2018 рік поки розконсервацію не плануємо, тому що у нас є термінал В, готовий включитися в роботу. І якщо буде приріст перевізників, які себе позиціонують в лоукост-сегменті, тоді вже в наступному році ми будемо планувати внесення коштів на його розконсервацію, але вже не у 2018 році”, – підсумував він.

Довідка Finance.UA:

  • Раніше повідомлялось, що термінал F можуть розконсервувати при наявності необхідної кількості рейсів лоукост-авіакомпаній в аеропорт.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас