"Нафтогаз" оголосив тендер на закупівлю послуг антикорупційних розслідувань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" оголосив тендер на закупівлю послуг антикорупційних розслідувань

Фондовий ринок
245
НАК “Нафтогаз України” оголосив тендер на закупівлю послуг з проведення фінансових та антикорупційних розслідувань.
Про це повідомляє прес-служба “Нафтогазу”.
Очікувана вартість закупівлі послуг складає до 26 млн грн. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 14 серпня 2017 року.
“З метою виявлення та знешкодження неправомірних дій, у тому числі і запобігання економічного шахрайства НАК “Нафтогаз України” оголошує відкриті торги на закупівлю послуг з проведення незалежних фінансових та антикорупційних розслідувань (Forensic accountant)”, – повідомляє “Нафтогаз”.
“Нафтогаз” зазначає, що хоче купити послуги розслідування підозрілих операцій, фальсифікації фінансової звітності, порушень нормативно-правової бази, хабарництва і корупції, неналежних бізнес-відносин, незаконного привласнення активів, конфлікту інтересів.
“Очікується, що залучення міжнародних експертів сприятиме побудові ефективної внутрішньої системи протидії корупції та вдосконаленню бізнес-процесів у “Нафтогазі”, – йдеться в повідомленні.
Серед вимог до потенційних учасників тендеру – наявність працівників відповідної кваліфікації, наявність документально підтвердженого досвіду проведення фінансових та антикорупційних розслідувань, в т. ч. на території ЄС або США і на території України.
“Крім того, учасник повинен підтвердити наявність належним чином обладнаного офісу/офісів на території країн ЄС, один з яких повинен бути розташований на території Великобританії”, – повідомляє “Нафтогаз”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас