Samsung має намір інвестувати $150 млн у європейські стартапи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung має намір інвестувати $150 млн у європейські стартапи

Фондовий ринок
146
В Європі приступила до роботи компанія Samsung Next, інвестиційний підрозділ Samsung, з наміром знайти тут наступне покоління мільярдних бізнес-компаній, які перебувають зараз в початковій стадії.
Для підтримки на ранній стадії швидкозростаючих стартапів у технологічних центрах, таких як Лондон, Берлін і Париж, південнокорейська компанія має фонд у розмірі $150 млн, який був сформований для подібних цілей в січні 2017 року.
Компанія Samsung Next була заснована в 2013 році. У Європі вона планує здійснювати підтримку стартапів, які розробляють «граничні» технології, пов’язані з такими галузями, як штучний інтелект, Інтернет речей, доповнена і віртуальна реальність.
Про плани Samsung Next щодо фінансової підтримки стартапів оголосив у середу на міжгалузевому технологічному заході Tech Open Air в Берліні її новий керуючий директор Фелікс Петерсен (Felix Petersen).
«В Samsung Next ми інвестуємо і купуємо компанії в таких галузях, як доповнена і віртуальна реальність, штучний інтелект, щоб створювати продукти та інтерфейси, які ще більше змінять спосіб нашого спілкування зі світом», – заявив Петерсен.
На додачу до фінансування, південнокорейська компанія обіцяє забезпечити стартапи ресурсами, спеціальними знаннями і досвідом, а також зв’язками в екосистемі Samsung.
За матеріалами:
Business Insider
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас