Київ витратить 25 млн грн на фінал Ліги чемпіонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ витратить 25 млн грн на фінал Ліги чемпіонів

Казна та Політика
626
На засіданні постійної комісії з питань бюджету депутати міськради підтримали проект рішення про затвердження договору про проведення фінального матчу Ліги Чемпіонів сезону 2017-2018 років.
Про це повідомляє прес-служба Київської міської ради.
Відповідно до договору, укладеному між УЄФА та київською владою, місто зобов’язалося провести урочистий прийом на честь учасників офіційних делегацій, організувати всі заходи, пов’язані з локаціями, а також забезпечити належний зовнішній вигляд міста. Мова йде про оздоблення Києва символікою УЄФА і прапорцями в стилі фіналу із зображенням футболістів. За попередніми розрахунками, це коштуватиме 25 млн гривень.
“По дохідній частині: ми очікуємо 150 тис. іноземних туристів, кожен з яких в середньому витратить 100 євро на день. Адже жити вони будуть в київських готелях, будуть харчуватися в київських ресторанах. Тому помножте кількість туристів на їхні витрати і на 4 дні перебування в столиці. Виходить значна сума, яка зайде в економіку Києва”, – зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас