У Києві подовжать "червону" лінію метро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві подовжать "червону" лінію метро

Казна та Політика
3637
“Червону” Святошинсько-Броварську лінію київського метро будуть подовжувати на одну станцію від кінцевої “Академмістечко”, а також будуватимуть додаткове депо для метропоїздів. Відповідно до оголошеного тендеру, вартість робіт становить трохи більше 57,5 млн гривень, пише “Пасажирський транспорт”.
КП “Київський метрополітен” на порталі публічних держзакупівель Prozorro оголосив тендер на визначення підрядника для будівництва ділянки Святошинсько-Броварської (червоної) лінії столичного метрополітену.
Очікувана вартість закупівлі становить 57,56 мільйонів гривень.
Відповідно до тендерної документації, компанія-переможець буде виконувати будівельні роботи на ділянці Святошинсько-Броварської лінії Київського метрополітену від станції “Святошин” до станції “Новобіличі” з оборотним електродепо “Новобіличі”.
Будівництво об’єкта передбачає одну чергу з виділенням таких пускових комплексів (черг):
1-й пусковий комплекс – ділянка від межі будівництва станції “Академмістечко” до станції “Новобіличі” з комплексом станції, двоколійною службово-сполучною гілкою в електродепо;
2-й пусковий комплекс – комплекс об’єктів на території другого електродепо, з’єднання другого електродепо з коліями залізниці.
Крайній термін подачі тендерних пропозицій закінчується 13 липня 2017 року. Проведення торгів заплановано на 14 липня.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас