МЕРТ має намір до кінця року створити портал для залучення іноземних туристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЕРТ має намір до кінця року створити портал для залучення іноземних туристів

Казна та Політика
143
Туристичний веб-портал “Visit Ukraine” (“Відвідай Україну”) з інформацією про туристичні можливості регіонів і міст України іноземними мовами має запрацювати в останньому кварталі поточного року.
Його створення в такі терміни передбачено затвердженим МЕРТ (наказ №958) в кінці червня планом заходів на 2017 рік щодо реалізації Стратегії розвитку туризму і курортів до 2026 року.
Розробкою порталу, крім Мінекономрозвитку, буде займатися також Міністерство екології та природних ресурсів і місцеві органи виконавчої влади.
На четвертий квартал поточного року заплановано також створення інтерактивної бази даних з внесенням до неї інформації про туристичні та рекреаційні ресурси України для формування національної мережі туристично-екскурсійних маршрутів.
Згідно з наказом, зокрема, намічено також створити туристично-інформаційні центри для самостійних мандрівників і розробити концепцію збереження та розвитку вузькоколійних залізниць як важливих туристичних об’єктів.
Також МЕРТ розраховує, що Міністерство інфраструктури і облдержадміністрації вдосконалять організацію логістики між областями.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас