Укргазвидобування відмовляється повертати арабським інвесторам 231 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазвидобування відмовляється повертати арабським інвесторам 231 млн гривень

Кредит&Депозит
653
Президент ТОВ «Арабський енергетичний альянс» заявив, що компанія керується принципом ведення виключно господарської діяльності та утримується від участі в діяльності політичних або олігархічних груп в Україні.
Компанії «Кувейт Енерджі Юкрейн» і «Арабський енергетичний альянс юей» ніколи не входили в сферу впливу будь-яких українських політиків, чиновників або бізнес-груп. Про це заявив президент ТОВ «Арабський енергетичний альянс» пан Раїд Бу Хамсин.
«У ЗМІ з’являються коментарі, що нібито наша компанія входить в сферу впливу міністра часів Януковича Едуарда Ставицького. Ми неодноразово висловлювалися з цього приводу – в 2004 році компанія «Рудіс» підписала договір спільної діяльності з Укргазвидобуванням терміном на 10 років. У 2010 році, коли власником компанії вже був «Кувейт Енерджі», нам довелося продати половину своєї частки в спільній діяльності і передати функцію оператора в СД української компанії «Укрбуд».
«Свої інтереси щодо захисту інвестицій ми відстоюємо виключно в юридичному полі, а також шляхом направлення пропозицій в Європейську Бізнес Асоціацію та Американську Торгову палату в Україні, членами яких ми є. Для України зараз на кону не 231 млн грн, на кону мільярди потенційних інвестицій, які можуть прийти. А можуть і не прийти, якщо репутація країни в середовищі великих інвесторів буде зіпсована. Президент Петро Порошенко докладає чимало зусиль на міжнародній арені, щоб залучити в Україну інвестиції. Проте всі зусилля можуть бути нівельовані ситуаціями, подібними до нашої, оскільки ризики для бізнесу дуже великі», – підкреслив він.
За матеріалами:
Главком
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас