Volkswagen представила мобільного робота для підзарядки електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen представила мобільного робота для підзарядки електромобілів

Технології&Авто
403
Дослідницька група концерну Volkswagen представила тестовий електромобіль з запасом ходу 400 км і спеціального мобільного робота для зарядки, пише Electrek.
Побудований на базі VW Golf електромобіль є тестером нових технологій і доопрацювання концептів, наприклад серії I. D. У компанії говорять, що це допоможе розумінню наступного покоління EV, запас ходу яких буде сильно перевищувати 400 км. В тестовому зразку перероблений кузов: він створений з легких матеріалів, що збільшує ефективність і безпеку. Використовуються батареї, які безпечні в разі аварії.
Разом з цим VW тестує технології, що відносяться до обслуговування електромобілів. Одна з них — мобільний робот для зарядки. Зарядка електромобілів – одне з найбільш слабких місць всієї ідеї про перехід на EV. Це довго, незручно й складно. Тому компанії намагаються знизити можливий дискомфорт від процесу. У VW створили робота, який більше розрахований на підземні гаражі або цілі паркувальні комплекси. В майбутньому швидка зарядка електромобілів буде максимально зручною, кажуть в компанії. Мобільний робот сам знайде автомобіль і під’єднається до нього для перезарядки. Концепти від VW вже заряджаються цим роботом.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас