У зоні АТО прикрили мільярдний конвертцентр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У зоні АТО прикрили мільярдний конвертцентр

Кримінал
942
Співробітники прокуратури Донецької області спільно з податківцями викрили конвертаційний центр з оборотом понад 1 млрд грн, – говориться в повідомленні прес-служби прокуратури Донеччини.
«29 червня прокуратура Донецької області спільно з співробітниками оперативного, слідчого підрозділу податкової міліції, а також управління оперативного забезпечення на окремих територіях зони АТО ГУ ДФС в Донецькій області в рамках розслідування кримінального провадження у ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів), що призвело до фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів в особливо великих розмірах) КК України ліквідовано міжрегіональний конвертаційний центр з оборотом понад 1 млрд грн», – поінформували правоохоронці.
Як уточнюють в прокуратурі, зловмисники, використовуючи офісні приміщення в Донецькій і Миколаївській областях, працювали з клієнтами з Донецької, Дніпропетровської, Київської, Кіровоградської, Харківської та інших областей України, «надаючи підприємствам реального сектора економіки послуги з мінімізації податкових зобов’язань».
За даними відомства, під час санкціонованих судом обшуків виявлено та вилучено 35 печаток фіктивних підприємств, комп’ютерну техніку, документи бухгалтерського обліку, банківські картки, чорнові записи тощо, а також грошові кошти на загальну суму понад 600 тис. грн.
Зараз проводяться всі необхідні оперативно-слідчі та розшукові дії щодо встановлення повного кола осіб, причетних до зазначеної протиправної діяльності. Досудове розслідування триває, резюмували правоохоронці.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас