Сьогодні в Україні ввели нові екзаменаційні питання з ПДР: що змінили — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні в Україні ввели нові екзаменаційні питання з ПДР: що змінили

Казна та Політика
2576
Головний сервісний центр МВС представив нові екзаменаційні питання на знання Правил дорожнього руху, необхідні для отримання водійських посвідчень. Вони почнуть діяти з 1 липня.
“У нових тестах питання актуалізували, виправивши їх відповідно до сучасної ситуації на дорогах, більше уваги приділили практичним навичкам, які знадобляться майбутнім водіям під час керування транспортним засобом. Крім цього, питання згрупували відповідно до категорій водійського посвідчення. Таким чином, водіям легкових автомобілів, наприклад, не доведеться відповідати на питання, пов’язані з управлінням автобусів або вантажівок. Тести орієнтовані на те, щоб людина, вивчивши правила дорожнього руху, могла з легкістю відповісти на них”, – повідомив начальник ГСЦ МВС Владислав Криклій.
Ознайомитися з новими питаннями можна безпосередньо на сайті ГСЦ МВС. Для доступу до тестування необхідно створити новий обліковий запис, або авторизуватися через профіль Google або Facebook.
Інших змін у теоретичній частині іспиту немає. Тест триває 20 хвилин і складається з 20 питань, які підбираються комп’ютером у випадковому порядку. У тесті обов’язково є питання за 4 тематичними категоріями: 10 питань з Правил дорожнього руху, 4 питання з улаштування та експлуатації транспортних засобів, 4 питання з основ безпеки дорожнього руху та 2 питання з надання першої медичної допомоги.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас