Volkswagen випустить електричний спорткар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen випустить електричний спорткар

Фондовий ринок
527
У розпорядженні нідерландського сайту Groen7 опинився кадр з презентації компанії Volkswagen, що стосується розвитку лінійки електрокарів. Крім вже відомих автомобілів, в гамі марки з’являться моделі I.D. Lounge і I.D. AEROe. Причому остання з них, судячи з силуету, стане спортивним купе.
Фольксваген вже представив три прототипи з лінійки електрокарів: хетчбек I.D., мінівен I.D. Buzz і купеподібний кросовер I.D. Crozz. Всі вони побудовані на модульній платформі MEB, розробленій спеціально для автомобілів з електричними силовими установками.
Першим з’явиться хетчбек – в 2019 році. Він буде призначений виключно для європейського ринку, тоді як кросовер, крім ЄС, привезуть і в Китай. Моделі I.D. Lounge і I.D. AEROe планується продавати в США і КНР, а країни для мінівена поки не оголошені. Він з’явиться останнім – в 2022 році. Для електрокарів в Volkswagen поки показали силові установки потужністю 169, 268 і 302 сили. Очікується, що такі машини зможуть проїжджати без підзарядки до 600 кілометрів.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас