Який відсоток українців не хоче оформляти біометричні паспорти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Який відсоток українців не хоче оформляти біометричні паспорти

Казна та Політика
1691
Майже половина громадян України не збираються оформляти закордонні біометричні паспорти. Про це свідчать дані соціологічного дослідження, проведеного Фондом “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова.
Зокрема, соціологи запитали респондентів, чи збираються вони оформляти в цьому році закордонні біометричні паспорти, якщо не мають їх.
45,4% опитаних відповіли, що взагалі не збираються оформляти закордонні біометричні паспорти. У той же час 27,9% відповіли, що мають намір зробити такі документи, але пізніше. Також 7,4% респондентів повідомили, що збираються виготовити такі паспорти саме в цьому році. Тільки 6,9% опитаних сказали, що вже мають біометричні паспорти, а 12,6% – не змогли відповісти на запитання.
Крім того, 66% опитаних українців сказали, що не мають ніякого закордонного паспорта, а 19,6% повідомили, що мають старий закордонний паспорт, але без діючих шенгенських віз. При цьому 8,5% мають старий закордонний паспорт з шенгенськими візами.

Довідка Finance.UA

  • З початку дії безвізового режиму загальна кількість пасажирів, які перетнули митний кордон з країнами Європейського Союзу, зросла на 7%.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас