Ціна за спробу анексії має рости - Порошенко про рішення ЄС продовжити санкції проти РФ за анексію Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціна за спробу анексії має рости - Порошенко про рішення ЄС продовжити санкції проти РФ за анексію Криму

Казна та Політика
435
Президент України Петро Порошенко схвалює рішення Ради Європейського Союзу продовжити ще на рік санкції проти Росії за анексію Криму.
“Схвалюю рішення Ради ЄС продовжити ще на рік “Кримський пакет” санкцій. Ціна за спробу анексії і агресію має рости”, – написав П.Порошенко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в понеділок.
Як повідомлялося, Європейський Союз затвердив рішення про продовження обмежувальних заходів щодо Росії за незаконну анексію Криму і Севастополя до 23 червня 2018 року.
Згідно з повідомленням на сайті Ради ЄС, таке рішення було прийнято в понеділок у Люксембурзі в рамках засідання міністрів закордонних справ ЄС. Ці заходи застосовуються до громадян ЄС і компаній, заснованих в ЄС. Їх дія обмежена територією Криму і Севастополя.
Санкції, зокрема, включають заборони на імпорт в ЄС продуктів з Криму і Севастополя, інвестиції в Крим і Севастополь, що означає заборону для європейців або європейських компаній на купівлю нерухомості на півострові, фінансування кримських компаній, а також заборону на надання послуг з постачання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас