Чому компанія Apple не перенесе сканер відбитків пальців в новому iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чому компанія Apple не перенесе сканер відбитків пальців в новому iPhone

Технології&Авто
1829
Компанії Apple доведеться перенести сканер відбитків пальців в новому iPhone з передньої панелі на задню через безрамковий дисплей.
З точки зору власників нинішніх поколінь смартфонів компанії це не дуже зручно, і з ними погоджуються незалежні експерти, які віднесли сканер відбитків на «спинці» до головних недоліків нового смартфона Galaxy S8 від Samsung.
Результати свого дослідження опублікували аналітики з Consumer Reports, які порівняли ряд сучасних флагманів і iPhone 7 – пристрій, на секундочку, з 2016 року. На їхню думку, останні смартфони від Samsung перевершують гаджети Apple у дизайні – багато в чому саме тому Galaxy S8 завоював перше місце в рейтингу експертів.
Однак коли мова зайшла про сканер відбитків пальців, аналітики назвали його розташування «жахливим» і «недоречним». За їхніми словами, під час тестів пальці постійно плутали сканер відбитків з об’єктивом камери, в результаті чого доводилося протирати камеру, щоб зробити хороший знімок. До речі, кращою камерою експерти визнали таку в iPhone 7 Plus та LG G6.
Схоже, мало хто в захваті від ідеї перенести сканер відбитків пальців на задню панель нового iPhone, а до думки користувача Apple останнім часом особливо прислухається. Ймовірно, компанія все ж залишить Touch ID на фронтальній панелі. Буде це кнопка чи сенсор, втоплений в дисплей, – дізнаємося тільки восени.
За матеріалами:
hyser
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас