Проект «ProZorro.Продажі» визнано одним із кращих антикорупційних стартапів світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проект «ProZorro.Продажі» визнано одним із кращих антикорупційних стартапів світу

Технології&Авто
408
Проект Мінекономрозвитку, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та Transparency International Україна «ProZorro.Продажі» переміг в демо-дні фіналу конкурсу антикорупційних стартапів CitiT4IChallenge, який проходив в індійському Хайдерабаде.
Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.
«Ми перемогли у одному із шести демо-днів фіналу конкурсу від Сiti банку, обійшовши сильні проекти з Індії та Кенії. У фіналі із 103 учасників вийшло шість переможців. Кожен з яких отримає підтримку СІТІ у запровадженні проекту по всьому світу. Завтра я зустрічаюсь із міністром індійського штату Телінгана населенням 30 млн чоловік, він дуже зацікавився нашою системою. Також проект «ProZorro.Продажі» досить активно обговорюють на предмет запровадження й інші учасники», – розповів керівник проекту «ProZorro.Продажі» Олексій Соболєв.
Зазначимо, із понад 70 країн світу та 1000 заявок учасників до фіналу було відібрано 103 проекти. Найбільша кількість проектних рішень було запропоновано від Сполучених Штатів Америки (24), Індії (18), Великобританії (14), від України – 1.
За матеріалами:
Главком
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас