Суд скасував арешт ТРЦ Караван — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд скасував арешт ТРЦ Караван

Кредит&Депозит
527
Красногвардійський районний суд Дніпра 29 травня скасував арешт нерухомого майна – торгово-розважального центру Караван за адресою вулиця Лугова, 12 в Києві, який належить ПРАТ Лекс Холдинг, кінцевим бенефіціаром якої є бізнесмен Олександр Ярославський.
Про це свідчать матеріали суду.
Арешт був накладений 24 лютого постановою Красногвардійського районного суду Дніпра на нерухомість Лекс Холдингу: торгово-розважальний комплекс, площею 46 780,5 кв. м у Києві на вул. Лугова, 12А та торгово-офісна будівля площею 10,5 тис. кв. м по вул. Лугова, 12.
Арешт був накладений за клопотанням прокурора Дніпровської місцевої прокуратури з-за виниклої заборгованості компанії Лекс Холдинг за кредитним договором.
Лекс Холдинг зазначає, що необхідність арешту нерухомості відпала у зв’язку зі зміною правовідносин між компанією і банком за кредитним договором від 8 липня 2013 року.
Так, 27 березня 2017 року ВТБ Банк і ВТБ Банк (Дойчланд) АГ (Німеччина) уклали договір про продаж і відступлення прав вимоги за цим кредитом та договорів забезпечення.
З матеріалів суду випливає, що ВТБ Банк, ВТБ Банк (Дойчланд) АГ і Лекс Холдинг домовилися продовжити термін погашення кредиту до 26 березня 2018 року.
25 травня старший слідчий Національної поліції в Києві закрив кримінальну справу за відсутністю складу злочину.
29 травня Красногвардійський районний суд Дніпра вирішив скасувати арешт нерухомості.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас