Фіскали переконали 8,4 тис. роботодавців підвищити зарплату своїм працівникам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фіскали переконали 8,4 тис. роботодавців підвищити зарплату своїм працівникам

Казна та Політика
607
За результатами проведеної представниками Державної фіскальної служби України в січні-квітні індивідуальної роз’яснювальної роботи з роботодавцями 8,4 тисячі з них підвищили рівень заробітної плати своїм працівникам.
Як повідомляється на сайті ДФС, в результаті такого підвищення в бюджет надійшло 58,5 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб.
При цьому в органи прокуратури спрямовано матеріали та відомості щодо 342 підприємств, на яких виплата заробітної плати проводилась в розмірах нижче законодавчо встановленої мінімальної заробітної плати.
У повідомленні йдеться, що також погашена заборгованість по заробітній платі на загальну суму 475,6 мільйона гривень, в результаті чого до бюджету надійшло 47,3 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 220,9 мільйона гривень єдиного внеску.
До органів прокуратури спрямовано матеріали щодо 37 юридичних осіб, що мали тривалу заборгованість по виплаті заробітної плати.
За оцінками ДФС, за підсумками перевірок з початку року порушення податкового законодавства встановлені у 67% перевірених платників, до бюджетів донараховано понад 111 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб, понад 25 мільйонів гривень єдиного внеску та майже 8 мільйонів гривень військового збору.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас