Електронна дитяча бібліотека Epic! залучила $8 млн інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Електронна дитяча бібліотека Epic! залучила $8 млн інвестицій

Фондовий ринок
227
Американський стартап Epic!, який зібрав електронну бібліотеку з 25 000 дитячих книг, залучив $8 млн інвестицій в раунді С. Компанія має намір повернути дітям інтерес до читання в епоху відеоігор і фільмів.
Epic! – це цифрова бібліотека, що складається з книг, аудіозаписів і навчальних відео для дітей у віці від 5 до 12 років. У той час як домашнє використання бібліотеки залишається платним, компанія надає вільний доступ до книг для вчителів початкових класів, які можуть використовувати Epic! під час занять.
Зараз бібліотеку Epic! використовують вчителі приблизно 87% початкових шкіл у США, а кількість індивідуальних користувачів-дітей досягає 5 млн осіб. «Ми хотіли перевірити, чи зможемо ми надихнути дітей більше читати на цифрових пристроях, незважаючи на те, що там же знаходяться відео та ігри. Нам це вдалося!»- каже співзасновник компанії Кевін Донах’ю.
На відміну від інших дитячих електронних бібліотек, в тому числі Kindle for Kids, додаток Epic! не позиціонує читання як щось, що доводиться робити, щоб отримати доступ до ігор і фільмів. Epic!, навпаки, використовує всі види мультимедійного контенту, щоб діти могли перескакувати, наприклад, від відео- або аудіоматеріалів назад до книги, або навпаки.
За словами Дженіфер Керолан, представника венчурного фонду Reach Capital, який інвестував в компанію, Epic! стирає межі між школою і домом. «Розділення між школою і домом виглядає штучним, коли справа стосується навчання. Навчання відбувається в школі, вдома, на дитячому майданчику… Ніякі інші компанії не намагаються заповнити цю прірву».
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас