Суд відмовив "Тедіс-Україна" щодо рекордного штрафу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд відмовив "Тедіс-Україна" щодо рекордного штрафу

Фондовий ринок
746
Антимонопольний комітет України виграв першу інстанцію у ТОВ “Тедіс-Україна” в задоволенні позову про скасування рішення про визнання порушення та накладення штрафів.
Про це на своїй сторінці в Facebook написав глава АМКУ Юрій Терентьєв.
У коментарях до посту він уточнив, що тепер компанія повинна доплатити 131 млн гривень, оскільки раніше сплатила лише 300 млн з виписаних 431 млн.
Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва 5 травня скасував арешт рахунків “Тедіс-Україна” в ПриватБанку і “Райффайзен Банку Аваль”.
31 березня 2017 року українські правоохоронці влаштували масштабні обшуки в “Тедіс Україна” у зв’язку з викриттям схеми особливо великого ухилення від сплати податків і незаконного виведення мільярдів гривень за кордон, в тому числі – для фінансування тероризму.
Пізніше стало відомо, що Печерський райсуд Києва наклав арешт на корпоративні права і банківський рахунок в Приватбанку тютюнового монополіста.
Як відомо, Tedis Ukraine була створена в 2011 році як ТОВ “Торгова компанія “Мегаполіс-Україна”. У травні 2016 компанію перейменували в ТОВ “Тедіс Україна”.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас