Творець Android представив свій перший смартфон (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Творець Android представив свій перший смартфон (фото)

Технології&Авто
1827
Енді Рубін представив смартфон Essential. Чутки про те, що творець Android готує конкурента iPhone 7, з’явилися на початку року, тепер вони остаточно підтвердилися – Рубін показав свій перший смартфон публіці.
Смартфон продається за $700. За цю ціну творець пропонує всі найостанніші технології і трендові рішення. Найпомітнішим з них є екран: він покриває практично всю передню панель пристрою. Виділяються тільки фронтальна камера, тонкі бічні межі й частина, відведена під сенсорні кнопки. Фронтальна камера смартфона має сенсор на 8 мегапікселів, а задня на 13 Мп. Там же, ззаду, розташований пристрій для читання відбитків пальців.
З незвичайного: поруч із задньою камерою знаходиться універсальне магнітне кріплення. За описами творців, до нього можна буде кріпити найрізноманітніші додаткові девайси – вже зараз можна придбати 360°-камеру. Пишуть також про надбудову для бездротової зарядки. Пристрій працює під управлінням модифікованої Android OS.
Творець Android представив свій перший смартфон (фото)
Корпус смартфона зроблений з титану – це робить його стійким до падінь і механічних впливів: там, де алюмінієві краї iPhone і Samsung покриються сколами і подряпинами, Essential залишиться в пристойному стані. Задня панель виконана з кераміки і представлена в кількох кольорах. Якщо опустити їх рекламні назви, то це: чорний, сірий, білий і колір, близький до зеленого.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас