Порошенко доручив збільшити кількість авіарейсів до Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко доручив збільшити кількість авіарейсів до Європи

Фондовий ринок
490
Президент України доручив Кабміну збільшити кількість авіарейсів в країни-члени Європейського союзу із залученням лоукостерів.
Про це йдеться в оприлюдненому указі президента №146 від 26 травня “Про заходи, пов’язані з введенням Європейським союзом безвізового режиму для громадян України”.
Зокрема, Порошенко доручив Кабміну вжити заходів щодо розвитку міжнародного транспортного сполучення з державами-членами ЄС для збільшення обсягів пасажирських перевезень та здешевлення вартості транспортних послуг.
“Зокрема: активізувати переговорний процес з державами-членами ЄС щодо лібералізації умов повітряних перевезень, відкриття нових маршрутів міжнародного транспортного сполучення; збільшити кількість авіарейсів в аеропорти держав-членів ЄС, у тому числі із залученням авіаперевізників, які працюють за моделлю “лоукост”, – сказано в указі.
Також Кабміну доручено за участю органів місцевого самоврядування сприяти розробці ефективних інструментів стимулювання авіаперевізників до виконання рейсів з аеропортів, що перебувають у комунальній власності, в аеропорти держав-членів ЄС, у тому числі такі, до яких раніше рейси не здійснювалися.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас