Reikartz взяв в управління два готелі в Миколаєві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Reikartz взяв в управління два готелі в Миколаєві

Фондовий ринок
542
Національна мережа готелів Reikartz взяла в управління два готелі в Миколаєві – “Континент” і “Нікотель”, тим самим збільшивши їх число в цьому місті до трьох, включаючи готель “Reikartz Рівер Миколаїв”.
“Попит на готельні послуги в Миколаєві завжди був, але раніше ми не могли запропонувати вибір об’єкта розміщення. Тепер в нашому активі три готелі в різних районах міста і з різною ціновою політикою. Так кожен гість зможе зробити вибір на користь того готелю, що максимально відповідає його потребам”, – цитує прес-служба Себастьяна Кремера, CEO компанії Reikartz.
В даний час обидва готелі переходять на стандарти роботи Reikartz, також буде проведена модернізація і їх косметичний ремонт.
Готель “Континент” на 67 номери розташований на центральній вулиці Адмірала Макарова. У готелі працює ресторан “Фелічіта” і гастрономічний бар People. У мережі Reikartz готель “Континент” матиме назву “Reikartz Континент Миколаїв”.
Готель “Нікотель” розташований на Центральному проспекті і включає 81 номер, 2 конференц-зали на 36 і 50 місць. У мережі Reikartz “Нікотель” буде працювати під брендом Раціотель з назвою “Раціотель Нікотель Миколаїв”.
На сьогоднішній день мережа Reikartz Hotel Group об’єднує 32 готелю в Україні, а також готелі в Казахстані і Швеції.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас