Випустили доступний кожному міні-дрон (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Випустили доступний кожному міні-дрон (відео)

Технології&Авто
1015
24 травня відбулася світова презентація нового міні-дрона DJI Spark від компанії DJI. Дрон розроблявся для середньостатистичних користувачів, а не для професіоналів, і все робилося для максимального полегшення управлінням повідомляє Gazeta.ua з посиланням на Kaddr.com
Габарити новинки становлять всього 143 х 143 х 55 мм, а вага 300 грам. Незважаючи на маленькі розміри Spark може розганятися до швидкості 50 км/год і підніматися на висоту до 100 метрів. При швидкості до 20 км/год одного заряду батареї вистачить на 20 хвилин польоту.
Квадрокоптер може з легкістю злітати з долоні і так само сідати. Все управління зав’язано на жестах. Spark може прилітати, знімати горизонтальні і вертикальні проводки, робити фотографії, просто помахавши рукою перед ним. Ще керувати польотом можна за допомогою смартфона і фірмового контролера. Є 4 режими автоматичного польоту і стеження за рухомими об’єктами.
Для зйомки використовується камера з розміром матриці 1/2,3″, як в смартфонах. Її роздільна здатність становить 12 мегапікселів, відповідно можна робити фотографії з аналогічною кількістю пікселів. Новинка може записувати відео тільки в роздільності FullHD. Є стабілізація для зйомки, але вона працює тільки за двома вісьми. Камера може повертатися тільки вгору або вниз. Повороти вліво або вправо здійснюються за рахунок повороту самого апарата.
DJI Spark оснащений усіма датчиками для забезпечення безпеки польоту. Також в ньому є модулі GPS і ГЛОНАСС для відстеження схеми польоту та місцезнаходження дрона. Передача потокового відео здійснюється через Wi-Fi в HD-роздільності, дальність роботи передавача – до 2 км.
DJI Spark буде доступний в двох комплектаціях. Стандартний набір буде коштувати $500, у нього буде входити сам дрон, додатковий набір гвинтів, акумулятор і USB-кабель. Якщо доплатити ще $200, то додатково можна отримати другий акумулятор, зарядну станцію, контролер і сумку для всього цього добра. На вибір буде 5 кольорів: чорний, білий, жовтий, зелений і блакитний. Продажі розпочнуться 15 червня 2017 року.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас