Марк Цукерберг став почесним доктором Гарварду і зробив перспективну пропозицію для американців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Марк Цукерберг став почесним доктором Гарварду і зробив перспективну пропозицію для американців

Світ
525
Засновник Facebook Марк Цукерберг отримав диплом почесного доктора Гарвардського університету, навчання в якому він кинув у 2005 році заради розвитку створеної їм в гуртожитку соцмережі.
На церемонії отримання університетського диплома Цукерберг виголосив урочисту промову, в якій розповів про своїх батьків, які пишаються вступом сина до Гарварду.
Промова Цукерберга транслювалася в прямому ефірі на сторінці Гарварду в Facebook.
Крім того, за інформацією видання “Голос Америки”, під час випускний промови Цукерберг запропонував застосувати в США концепцію “загального базового доходу”, яка припускає, що уряд виплачує всім дорослим громадянам достатню для проживання суму грошей, незалежно від того, є у них робота чи ні.
“У нас має бути суспільство, де мірилом успіху виступають не економічні показники на кшталт ВВП, а те, скільки з нас грають роль, яку ми вважаємо значущою. Ми повинні опрацювати такі ідеї, як загальний базовий дохід, щоб гарантувати кожному можливість пробувати нові ідеї”.
За словами Цукерберга, багато людей не можуть зважитись почати власний бізнес, тому що їм потрібно утримувати сім’ю, а фінансової підстраховки на випадок невдачі у них немає.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас