Спіймали з $4 млн в сумці, а звільнили всього за 15 млн грн: чотирьох фіскалів-корупціонерів суд відпускає під заставу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спіймали з $4 млн в сумці, а звільнили всього за 15 млн грн: чотирьох фіскалів-корупціонерів суд відпускає під заставу

Казна та Політика
1439
Напередодні ввечері суд вирішив звільнити екс-начальника Головного управління Мінсдоху в Луганській області Олександра Антіпова під заставу в розмірі 15 млн грн, а також колишнього главу податкової у Полтавській області Володимира Задорожного під заставу в 12 млн грн.
За словами головного військового прокурора України Анатолія Матіоса, напередодні у Антипова в ході обшуків було знайдено сумку з 3,8 мільйона доларів.
У свою чергу, колишньому начальнику Дарницької податкової адміністрації в Києві Юрію Кравченку, затриманому напередодні в ході масштабної антикорупційної спецоперації силовиків, обрано запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 1 мільйона гривень, – випливає з рішення Печерського районного суду столиці.
Згідно з рішенням столичної Феміди, Кравченко повинен внести гроші протягом 5 днів. Якщо кошти не будуть внесені, прокуратура може звернутися до суду для зміни запобіжного заходу. При цьому якщо Кравченко порушить процесуальні зобов’язання на час слідства, то повинен буде заплатити суму застави без повернення йому грошей згодом.
Також під заставу в 1 млн грн було звільнено екс-керівника Святошинської податкової столиці Юрія Мостіпана.
Колишнього начальника Державної податкової інспекції Подільського району Києва Олексія Ярошенка суд відпустив під особисте зобов’язання.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас