У КМДА вже домовились з будівельниками метро на Троєщину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КМДА вже домовились з будівельниками метро на Троєщину

Казна та Політика
798
Київська міська державна адміністрація домовилася з китайською компанією China Railway International Group (CRIG) про будівництво Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену на житловий масив Вигурівщина-Троєщина.
Про це йдеться в повідомленні відомства.
Зазначено, що заступник голови КМДА Микола Поворозник підписав Меморандум про співпрацю з проекту будівництва четвертої лінії метро в Києві з Китайським консорціумом, у який входять компанії China Railway International Group China Pacific Construction Group.
Консорціум виступає у якості управляючого партнера, який має великий досвід в галузі будівництва об’єктів інфраструктури.
Фахівці китайської сторони проведуть дослідження поточного стану реалізації проекту будівництва четвертої лінії метро в Києві, які охоплять технічні деталі, обсяг фінансових ресурсів та методику реалізації проекту.
Також дослідження буде включати оцінку юридичної і фінансової життєздатності проекту, у тому числі техніко-економічне обґрунтування і кошторис витрат.
Згідно з документом, консорціум може виступати в якості підрядчика, який працює за схемою EPC (проектування, закупівля і будівництво), і виконувати проекти за моделлю EPC + F (проектування, закупівля, будівництво і фінансування).
В рамках цього проекту консорціум має намір надавати допомогу Київській міській державній адміністрації в залученні коштів від китайських фінансових установ, що дозволить налагодити співпрацю з урядом Китаю і реалізувати великі інфраструктурні проекти.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас