Uber запустив сервіс для далекобійників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber запустив сервіс для далекобійників

Технології&Авто
880
Поки до літаючих автомобілів ще не дійшло, компанія Uber вийшла на інший «наземний» ринок – вантажоперевезення. Видання TechCrunch повідомило про запуск нового для компанії сервісу Uber Freight.
Про Uber Freight стало відомо ще на початку травня: тоді засновник компанії Тревіс Каланік вперше опублікував фотографію вантажівки з наклейкою Freight. Були припущення, що компанія навіть сама закупить парк автомобілів і буде з ними працювати. Але Каланік не став цього робити: Freight – платформа для зв’язку водіїв і тих, кому потрібно відправити вантаж.
Додаток Freight нагадує стандартний додаток Uber. Водій вибирає замовлення, яке йому підходить, бачить точку А і Б, вартість і приблизний час доставки. Водій бере замовлення і перевозить його, після чого отримує оплату протягом 3-4 днів. Як повідомили представники Uber, в цьому одна з переваг платформи для водіїв: зазвичай оплата проходить протягом 30 днів, а часом і довше. Якщо замовник не сплачує гроші вчасно, Uber компенсує «зі своїх».
За словами представників Uber, сервіс Freight дозволить викорінити непотрібних посередників на телефонах, які продзвонювали водіїв і замовників, зв’язували їх між собою і виконували безліч інших функцій. Тепер все це можна зробити в межах одного додатка. Поки він доступний тільки в США.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас