Коломойський хоче позбутися ще одного свого активу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коломойський хоче позбутися ще одного свого активу

Фондовий ринок
3467
Футбольний клуб «Дніпро», що належить олігарху Ігорю Коломойському, припиняє своє існування, щоб позбутися боргів, мінусів за очками, трансферної заборони, — повідомляє фан-сайту клубу.
Як повідомляється, новий клуб, який, ймовірно, буде називатися «Дніпро», повинен був почати зі змагання аматорів, але спробує заощадити рік за рахунок заявки відразу в другу лігу завдяки інтеграції з іншим клубом. За неофіційною інформацією, один з варіантів — ФК «Нікополь».
Очікується, що вже на найближчих сесіях Нікольпольскої міськради місцевий клуб можуть перевести в комунальну власність. Розглядається варіант, що місце Нікополя може зайняти хтось інший.
Наступний крок — злиття, перейменування і переїзд на «Дніпро-Арену», яка, як відомо, поки що до кінця року перебуває в ексклюзивній оренді громадської організації Академія «Дніпра» (одна із структур, підконтрольних Коломойському – Ред.). Що буде після цього зі стадіоном і базою — поки що невідомо. За повідомленням, ймовірно, вони будуть виставлені на продаж.
Як повідомляється, футболістам «Дніпра» нібито запропоновані контракти на рівні Прем’єр-ліги (орієнтовно 10-15 тисяч доларів на місяць, що за розміром не поступається показникам луганської «Зорі» — Ред.), і деякі гравці нібито вже погодилися почати сходження разом з оновленим «Дніпром». При цьому, як інформують у фан-клубі команди, футболісти не отримують зарплат з лютого-2017.
За інформацією сайту, Дмитро Михайленко залишається головним тренером, а команда U-19, швидше за все, буде заявлена в турнір аматорів.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас