Засновник Twitter повернувся в компанію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Засновник Twitter повернувся в компанію

Фондовий ринок
264
Один із засновників Twitter Біз Стоун (Biz Stone) повернувся в компанію. «Моя основна мета – направляти культуру компанії, її енергію, її почуття», – написав він у спробі пояснити, чим буде займатися в Twitter.
«У Twitter я нікого не заміню, – написав Стоун. – Хтось згадав, що я просто заповню “дірку від Біза”, яку залишив. Ви навіть можете сказати, що одне з моїх завдань – бути Бізом Стоуном».
Стоун пішов з Twitter в 2011 році, щоб зайнятися пошуковим движком Jelly, який в березні цього року купила Pinterest. Стоун тоді сказав, що частково буде працювати з офісу Pinterest і виступить спеціальним радником засновника сервісу Евана Шарпа (Evan Sharp). Тому «дірка від Біза» тепер залишилася в Pinterest, а не в Twitter.
У книзі Hatching Twitter, яка вийшла в 2013 році, автор Нік Білтон (Nick Bilton) назвав Стоуна миротворцем серед чотирьох засновників сервісу мікроблогів. «Він моральний голос компанії, той, хто підкреслює важливість її політичного нейтралітету і прихильність свободі слова, – написав сайт Wired в рецензії на роботу Білтона. – Але також не зовсім ясно, чим Біз займається, крім як забезпечує моральну підтримку».
Було незрозуміло, яку роботу Біз виконував і в Jelly. Разом з Беном Фінкелем (Ben Finkel) він спробував створити краудсорсингову пошукову систему, яка відповідала б на питання, на які Google відповісти не може. Але вони так і не змогли реалізувати цю ідею.
Засновник Twitter Джек Дорсі (Jack Dorsey) намагається побудувати бізнес на основі прямих трансляцій. Ймовірно, Біз буде йому з цим активно допомагати.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас