Клієнти «Нової пошти» тепер можуть самостійно змінювати адресу доставки посилки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнти «Нової пошти» тепер можуть самостійно змінювати адресу доставки посилки

Фондовий ринок
4318
«Нова пошта» оголосила про впровадження нової функціональності, яка дозволить її клієнтам отримати більше можливостей для самостійного управління посилкою.
Тепер клієнти зможуть самостійно змінювати адресу доставки (тобто здійснювати переадресацію або перенаправлення) в мобільному додатку, в особистому кабінеті або за допомогою інтерфейсу API.
Відзначимо, що під переадресацією мається на увазі зміна адреси доставки вже оформленого відправлення в межах одного населеного пункту, а під перенаправленням – зміна адреси доставки вже оформленого відправлення в межах України.
Оформити заявку на зміну адреси можна безкоштовно, сервіс діє для доставки до відділення або кур’єром, далі користувач може відстежити шлях посилки. Вартість послуги визначається таким чином:
Вартість переадресації з адреси / відділення на нову адресу в межах міста визначається в залежності від ваги відправлення і згідно з прайс-листом на додаткові послуги.
Вартість перенаправлення в інше місто на адресу / в відділення обчислюється згідно з чинними тарифами «Нова пошта» як нова відправка (без урахування комісії від оголошеної вартості).
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас