Королівський монетний двір Британії вперше випустить платинові злитки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Королівський монетний двір Британії вперше випустить платинові злитки

Фондовий ринок
334
Британський Королівський монетний двір вперше випускає на ринок платинові інвестиційні продукти. Ними стануть злитки і монети, які будуть випускатися протягом усього 2017 року.
Спочатку планується випуск 500 г та 1 кг зливків з платини, а пізніше злитки по 100 гр і в 1 унцію. Також буде випущена монета вагою в 1 унцію з зображенням геральдичного британського лева. Передбачається випуск цілої геральдичної серії.
Монетний двір заявляє, що запускає нові продукти для розширення асортименту пропонованих послуг, для стимулювання попиту на платину з боку інвесторів, а також для збільшення кількості та різновидів інвестиційних можливостей по всьому світу.
Королівський монетний двір – один з провідних у світі, з 9-го століття чеканить монети з дорогоцінних металів, у тому числі із золота і срібла. Після появи свого веб-сайту з можливістю онлайн-купівлі злитків і монет в 2014 році, Монетний двір став першим пропонувати фізичним особам в цілодобовому режимі купувати інвестиційні монети і злитки. Покупки негайно можуть бути відправлені замовнику або можуть бути поміщені в його іменне сховище Королівського монетного двору.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас