Tencent відкриє технопарк для геймерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tencent відкриє технопарк для геймерів

Світ
245
Китайський ІТ-гігант оголосив, що планує побудувати ігровий технопарк. У ньому буде університет ігор, культурно-творчий парк, парк анімаційної індустрії, тематична зона для кіберспорту і інші напрямки, пов’язані з індустрією комп’ютерних ігор. У Tencent сподіваються, що ці інвестиції допоможуть компанії підвищити авторитет серед геймерів.
Китайський інтернет-конгломерат наполегливо розширює свою присутність на ринку онлайн-ігор. Tencent придбав SuperCell, виробника популярної мобільної гри Clash of Clans за $10,2 млрд, а також обіцяв побудувати в місті Уху ігровий технопарк.
Парк включатиме в себе університет ігор, культурно-творчий парк, парк анімаційної індустрії, творчий район, офісний центр для розробників хмарних технологій і хмарний центр обробки даних Tencent. Можливо, на території парку також з’явиться арена для кіберспорту і будуть проводитися національні турніри.
Уху — не єдине місце, де Tencent збирається розвивати ігрову інфраструктуру. Компанія також займається створенням тематичного парку гри Honor of Kings в місті Ченду. Honor of Kings популярна в Китаї, у гри 50 млн активних користувачів, її творці заробляють близько 3 млрд юанів ($435 млн) на місяць.
Таким чином, Tencent продовжує розширювати свою присутність у сегменті онлайн-ігор. У 2016 році дохід компанії від них досяг 70,84 млрд юанів, що на 25% більше, ніж у попередньому році, та складає майже половину річного доходу Tencent.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас