Apple зібрала першу партію iPhone SE в Індії, готується почати їх продаж на місцевому ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple зібрала першу партію iPhone SE в Індії, готується почати їх продаж на місцевому ринку

Фондовий ринок
222
Apple Inc. завершила тестування першої партії iPhone, зібраних в Індії – це важливий крок на шляху до освоєння американською компанією індійського ринку.
Пристрої були зібрані тайванською компанією Wistron Corp. на її підприємстві в південному індійському штаті Карнатака, повідомив місцевий чиновник газеті The Wall Street Journal.
Раніше Apple заявила про те, що почала складання iPhone SE в Бангалорі (столиця штату Карнатака – ред.) і почне поставки пристроїв на індійський ринок вже в поточному місяці.
Перші пристрої можуть надійти в місцеві магазини вже цього або наступного тижня, повідомило джерело WSJ.
Поки неясно, стільки такий смартфон буде коштувати в Індії. Деякі з продавців пропонують iPhone SE за ціною близько $320, що нижче вартості аналогічних пристроїв в США ($399). Представники індійської влади сподіваються, що вартість смартфона буде приблизно на $100 нижче ціни, за якою його можна купити в даний час.
Apple, однак воліє підтримувати ціни на свої пристрої приблизно на одному рівні по всьому світу, намагаючись захистити маржу прибутку.
Незважаючи на те, що SE є найдешевшою моделлю iPhone, смартфон недоступний більшості жителів Індії. Навіть при зменшенні ціни нижче $250 її рівень значно вище середньої вартості смартфона в країні, що становить близько $150, зазначають експерти аналітичної компанії IDC.
Частка Apple на індійському ринку, згідно з даними IDC, не піднімалася вище 3% з 2012 року.
Продажі смартфонів в Індії торік збільшилися на 18%, тоді як глобальне зростання продажів склало лише 3%, свідчать оцінки Counterpoint Research.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас