На замітку Україні: у Китаї в січні-квітні було створено 4,65 млн робочих місць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На замітку Україні: у Китаї в січні-квітні було створено 4,65 млн робочих місць

Світ
289
У Китаї в січні-квітні було створено 4,65 млн нових робочих місць, заявив офіційний представник Державного статистичного управління (ДСУ) Сін Чжіхун.
Показник збільшився на 220 тис. у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Назвавши ситуацію з працевлаштуванням в Китаї “хорошою і стабільною”, Сін Чжіхун сказав на прес-конференції, що в квітні рівень зареєстрованого безробіття в китайських містах виявився нижчим від березневого показника. Починаючи з вересня 2016 року зареєстроване безробіття в 31 великому місті країни зберігається на позначці нижче 5%, повідомляє агентство “Сіньхуа”.
За словами представника ДСУ стабільне зростання числа робочих місць свідчить про тенденцію до стабілізації китайської економіки.
Згідно з даними міністерства трудових ресурсів і соціального забезпечення КНР, в першому кварталі в країні було створено 3,34 млн нових робочих місць, рівень зареєстрованого безробіття впав до 3,97%.

Довідка Finance.UA:

  • У Китаї збираються створити понад 11 млн робочих місць у 2017 році.
  • За минулий рік кількість робочих місць у Китаї збільшено на 13,14 млн.
  • За словами віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка, в Україні близько 1,9 млн безробітних. Реально працездатних громадян – близько 18 млн. Страхові внески в ПФ платять близько 11 млн осіб.
За матеріалами:
Сіньхуа
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас